Vaati rohkeutta julkaista oma blogi

Hyvät lukijat! Tämä on elämäni ihkaensimmäinen julkinen blogikirjoitukseni. Jännittää! Olen pitkään haaveillut omista sivuista. Viime vuosien aikana olen kokenut ja huomannut liian yksipuolisia tulkintoja ikääntymisestä. Mielestäni ikääntyminen on laaja-alaisempaa kuin saamani kommentit. Ajattelin, että kirjoittaminen on yksi tapa kertoa, että elämä jatkuu innostavana kuudenkymmenen ikävuoden jälkeenkin. Muutama vuosi sitten työskentelin Belgiassa. Tuolloin työkaverini ehdotti blogin kirjoittamista. Tarkkaan ottaen se taisi olla ensikosketus blogimaailmaan. Silloin olin vielä sitä mieltä, ettei minulla ole mitään sanottavaa, ei ainakaan julkisesti. Ajatus kirjoittamisesta jäi kuitenkin mieleen. Ja tässä sitä ollaan.

Olen noin vuoden ajan kerännyt rohkeutta julkaista omat sivut. Miksi olen tarvinnut näin paljon aikaa? Aika pitää olla ns. kypsä uuden asian aloittamiseksi. Olen myös huomannut, ettei samaan aikaan ole hyvä olla useita merkittäviä tapahtumia meneillään. Me kuusikymppiset olemme kasvaneet hyvin erilaisena aikakautena verrattuna nykyaikaan. Aika nuoruudessamme oli hidastempoisempaa. Piti nähdä vaivaa, kun halusi jakaa tietoa ja saada tietoa. Olen kuitenkin hyvin iloinen, että saan vanheta näinä aikoina. Digitaalisuus helpottaa arkea huomattavasti ja antaa uusia mahdollisuuksia toimia, esimerkiksi kirjoittaa blogia.

Kuten huomaatte, sivuni ovat keskeneräiset. Tässä ne ajan kanssa kehittyvät. Toivottavasti palaatte kurkkaamaan miten edistyn!

3 Comments

  1. Outi

    Huikeaa ! Ties mitä tästä vielä syntyykään ! Hyvä Sinä ! 🙂

  2. Riitta

    Hyvä aloitus Maija! Odotan mielenkiinnolla jatkoa…..

  3. Pupu

    Tätä kannatti odottaa. Onneksi olkoon, Maija, hieno alku bloggarin urallesi! Nyt vain odottelen seuraavaa blogiasi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *